Op onze club hebben we spelers van alle leeftijden en niveau’s. We hebben aan een aantal van onze leden gevraagd waarom ze zijn gaan badmintonnen en waarom het zo’n leuk spelletje is. De komende tijd zullen we regelmatig een nieuwe blog toevoegen waarin we onze leden aan het woord laten.


“Met open armen ontvangen” 

Iedereen wordt met open armen ontvangen zelfs al heb je nog nooit badminton gespeeld. Verder spelen alle niveaus door elkaar, waardoor je veel van elkaar kan leren.  Klik hier voor de volledige blog.


25 jaar lid

Badminton is een leuke manier om mensen te leren kennen in Goes buitenom het werk. Inmiddels spelen we al best lang badminton, volgens mij al zo’n 25 jaar bij ‘t Pluumpje. Een paar jaar geleden is onze oudste dochter ook lid geworden. Klik hier voor de volledige blog.


De eerste blog: Vader en dochter

De (groot)ouders van Wilco en Sharon hebben de club 50 jaar geleden mede opgericht. Nu 50 jaar later spelen ze samen bij onze club. Lees hier meer over waarom zij badminton zo leuk vinden, waarom het voor iedereen leuk is om bij onze club te komen badmintonnen en of het leuk is om met je vader of dochter op de woensdag te kunnen badmintonnen. Klik hier voor de volledige blog.