Badmintonclub ’t Pluumpje staat open voor iedereen die badminton leuk vindt, zowel voor beginners, recreanten als voor ervaren spelers. Binnen onze club hebben we een aparte jeugdafdeling (vanaf ongeveer 10 jaar). Bij de senioren spelen we met (jong) volwassenen in leeftijd variërend van 16 tot ruim 70 jaar.

De speeltijden zijn op woensdagavond in het Omnium te Goes van 19.00 uur tot 22.30 uur. Hierbij krijgt de jeugd training van 19.00 uur tot 20.30 uur en spelen de senioren vanaf 20.30 uur.

Wil je het eerst proberen voordat je lid wordt? Je bent van harte welkom! Bij Badmintonclub ‘t Pluumpje kun je de eerste vier woensdagavonden, zonder verplichtingen komen badmintonnen. Je kan de hele avond of training meedoen. Neem wel je eigen sportkleding mee, een racket kun je voorlopig lenen van de vereniging. Daarna horen we graag van je of je wel of geen lid wil worden.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de ledenadminstratie via de mail of op een van onze speelavonden.

Soorten lidmaatschap

JuniorenSenioren StandaardSenioren Competitie
€ 119,40€ 162,40€ 210,40
1 speelavond1 speelavond1 speelavond
Training van 19.00 tot 20.30Speelavond van 20.30 tot
22.30 (Training mogelijk)
Speelavond van 20.30 tot
22.30 (Training mogelijk)
Bondscompetitie

Extra info:
–       Genoemde prijzen zijn voor het seizoen 2023-2024;
–       Voor competitiespelers is de contributie exclusief de aanschaf van veren shuttles;
–       Het seizoen loopt van 1 augustus tot en met 31 juli;
–       Junioren zijn zij die op 1 augustus van dat lopende seizoen nog geen 18 jaar zijn.

Lidmaatschap
Met de ondertekening van het inschrijfformulier wordt een verbinding aangegaan voor het lopende seizoen aan de vereniging en dat zonder schriftelijke opzegging het lidmaatschap steeds met een jaar zal worden verlengd.

Indien niet op tijd is opgezegd, ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.

Contributieverplichting
Bij het aangaan van een lidmaatschap bij Badmintonclub ’t Pluumpje ontstaat de verplichting tot het betalen van contributie.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor het lidmaatschap van een senior lid bedraagt € 10,00 en wordt op de eerste factuur toegevoegd. Het inschrijfgeld voor het lidmaatschap van een junior lid bedraagt € 6,00 en wordt op de eerste factuur toegevoegd.

Lidmaatschap opzeggen
Opzeggingen dienen uiterlijk één maand voor het verstrijken (voor 1 juli) van het seizoen schriftelijk te zijn ingediend bij de ledenadministratie via het uitschrijfformulier op de website of via e-mail.