7 JUNI 2020

Twee weken geleden zijn we begonnen met de trainingen voor de jeugd op woensdagavond in de buitenlucht. Met veel wind, zon en energie zijn we hiermee begonnen. Op basis van de ervaringen van de eerste twee speelavonden hebben we samen met Eric en Wouter besloten om hiermee door te blijven gaan. Dit voor in ieder geval de maand juni. We zullen wel de shuttles aanpassen, omdat de kwaliteit van de Airshuttles tegenvalt. Daarom zal het de komende week/weken een beetje uitproberen blijven met de shuttles om te zien wat het beste werkt.
Daarnaast wil ik via deze weg de jeugd een groot compliment geven! Iedereen heeft zich uitstekend aan de richtlijnen gehouden en zodoende kunnen we nu ook voor de senioren gaan starten. Daarom zullen vanaf aankomende woensdag 10 juni ook de senioren weer kunnen spelen. Dit is vanaf 20.30 en afhankelijk van het licht zullen we kijken tot hoe laat dit zal zijn.
Naast het wijzigen van de shuttles zijn de onderstaande punten belangrijk om te weten:
  • De trainingen voor de jeugd zullen voor alle jeugdleden weer zijn van 19.00 tot 20.15 uur. Dit omdat we zo langer kunnen blijven trainen, en alle jeugd onder de 18 gewoon mag trainen zonder de 1,5 meter regel;
  • De locatie op het rugbyveld bij het Omnium blijft hetzelfde;
  • De app-groepen blijven we ook gebruiken in de huidige vorm, dus geef voorafgaand aan de training door of je komt spelen of niet;
  • Het protocol is iets gewijzigd op basis van de nieuwste richtlijnen, lees deze daarom nog een keer goed door!
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de training toe;
  • Voor de senioren die willen gaan spelen, zullen we een app-groep opzetten om je aan te kunnen melden voor trainingen.
  • Het blijft een feit dat we alleen buiten kunnen blijven badmintonnen als iedereen zich aan het protocol blijft houden. De jeugd heeft dit de afgelopen 2 weken uitstekend gedaan, dus laat het een voorbeeld zijn voor de rest!
  • We blijven vooralsnog tot en met juni spelen, bij gebleken succes en voldoende animo gaan we mogelijk langer door, maar dit zullen we eind juni evalueren.
Hopelijk tot woensdag!
Met sportieve groet,
Het bestuur