18 JANUARI 2020

Ook dit jaar krijg je als jeugdspeler (in alle leeftijden) de kans om je kunsten op het gebied van badminton te vertonen. Tijdens de Zeeuwse Grand-prix toernooien kun je testen of je de tegenstanders van andere clubs, uit dezelfde leeftijdscategorie, kan verslaan. Ook wij organiseren weer een Grand-prix toernooi dit jaar op 21 maart. De overige datums van de toernooien dit jaar zijn; 7 maart, 4 april en 15 mei.

Er zijn enkels en dubbels en je kan aan één of beide onderdelen meedoen. Meestal worden de enkels’s morgens en de dubbels’s middags gespeeld. Je kan je aanmelden voor de toernooien via de trainers. Let op! Aanmelden is niet vrijblijvend. Aanmelden betekent dat je moet betalen….

Belangrijk! Je schrijft je in via de club maar vervoer moet je zelf regelen. Vanuit de club probeert er altijd iemand mee te gaan naar de toernooien en het kan soms mogelijk zijn om met iemand anders mee te rijden naar en van het toernooi. Dat zal je echter van te voren onderling moeten afspreken. De club is niet verantwoordelijk voor het vervoer.

Meer informatie over de toernooien volgt later op de trainingsavonden.