23 AUGUSTUS 2021 | Het nieuwe seizoen start bijna! Op woensdag 8 september is het weer zover.

De tijden en speeldata zijn uiteraard hetzelfde gebleven, maar toch zijn een paar dingen nieuw bij de start. Zie hieronder een kort overzicht:
  • De jeugdtraining: Dit seizoen hebben we niet 2 maar 10 jeugdtrainers!! Zoals eerder aangegeven gaan we dit seizoen starten met een roulatieschema. Dit betekent dat we elke week naast Erik als hoofdtrainer, twee extra trainers hebben. Hiermee kunnen we nog meer aandacht geven aan de spelontwikkeling van de jeugdleden.
  • De trainingsmethode: Voor de jeugd gaan we dit seizoen starten met Bamito. Deze trainingsopzet is opgezet door de Nederlandse Badminton Bond. De methode richt zich op verschillende niveaus, van beginners en de allerkleinsten, tot techniektrainingen voor het dubbelspel.
  • Ledenwerving: Begin September zullen jullie van ons regelmatig een update voorbij zien komen over probeerbadminton.nu. Dit initiatief nemen we met veel andere badminton verenigingen in Nederland om extra leden te werven. De promotie zal starten in september, in oktober hopen we de eerste deelnemers aan het programma te zien. Later meer hierover.
Op naar een mooi, sportief en gezellig seizoen!